2011年4月25日月曜日

Moss whole body, "Japanese B.L.T "! I ate a burger domestic new material




Since its launch in 2008, Mos Burger is a popular "superb hamburger sandwich" series. The series stuck to domestic and seasonal ingredients, featuring a new work about one and a half years! Indigenous ingredients thoroughly loyal, and hear the new burgers, real food right away! Highest rate of indigenous history series, "Nippon BLT" I've checked my taste.
Burger [photo] Introducing this new four species
April 26 (Tuesday) from the Mos Burger will be released nationwide on the "hamburger sandwich BLT [darned]" (490 yen) and "superb hamburger sandwich [LT]" (430 yen). Feature than anything, "domestic rates" high. Hamburger "100 domestic meat case meat minced beef, pork came%" is, of course, Bacon (B), lettuce (L), tomato (T) are all domestic. Vegetables, the existing "Teriyakibaga" (320 yen), approximately 1.5 times the sum falls are using 75g, total weight ratio of domestic food products, a record high 60 percent to 66's series.
Large enough to protrude from the bacon buns, but was overwhelmed by the volume of shredded lettuce topped with rich, a takeoff on the mouth at once. The first prominent, crunchy bacon and seasoning, the better, but the sweetness of the fat and fine. As regular hamburger patty about 1.5 also considerable impact on the juicy, juicy and full of times the sense of volume.
And this should be noted that "Japanese BLT" has been developed for "Yuzu Mayososu" the "gracious work." Ue spread throughout the scent of yuzu, a sour taste for fresh, vegetables are eaten in the sense of heaping salad, hamburger and bacon and volume, but some refreshing feeling that lasts until the end. Despite the considerable amount journalists ate quickly. Meat and vegetable buns, and enjoy the taste of each filling.
"In cooperation with about 3,000 farmers nationwide, we use domestically-grown vegetables as much as possible without relying on pesticides and chemical fertilizers ways. We're using lettuce, tomato and onion on the delivery of the government restrictions took less than and not once a week on our own, we conduct tests and other vegetables used for all radioactivity has been confirmed by using only the safe "(Mihara Director of Product Development added) as comments and concerns can be cleared so that after the earthquake.
By the way, "[LT] superb hamburger sandwich" is caught in bacon, "starring vegetable" burger. Including women, when they feel a little empty snacks are the perfect size. "BLT", "LT" Together, April 26 (Tuesday), the Mos Burger launched in the country. Cheese slices, so the number plus 30 yen for each person or group Gattsuri want to try the cheese! TOKYO - Walker


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2008年の発売以来、人気を博しているモスバーガーの「とびきりハンバーグサンド」シリーズ。国産や旬の食材にこだわった同シリーズに、約1年半ぶりと なる新作が登場! 国産の食材にとことんこだわった、新バーガーと聞き、早速実食! シリーズ史上最高の国産率という“ニッポンのB.L.T”の味を確か めてみた。

【写真】今回新登場する4種の新バーガー

4月26日(火)より、全国のモスバーガーで発売となるのは、「とびきりハンバーグサンド『B.L.T.』」(490円)と「とびきりハンバーグ サンド『L.T.』」(430円)。特徴はなんといっても“国産率”の高さ。ハンバーグの「牛・豚合挽き肉の国産肉100%」はもちろんのこと、ベーコン (B)、レタス(L)、トマト(T)もすべて国産。野菜も、既存の「テリヤキバーガー」(320円)の約1.5倍にあたる合計75gを使っており、商品全 重量に占める国産食材の割合は、シリーズ史上最高の60~66%になるという。

バンズからはみ出すほど大きなベーコン、たっぷりのった千切りレタスのボリュームに圧倒されながら、早速一口パクリ。最初に際立つのは、ベーコン のほどよい塩加減と歯ごたえ、そして国産らしい上質な脂の甘さだ。ハンバーグも通常のパティの約1.5倍というボリューム感かつ肉汁あふれるジューシーさ でこちらもかなりのインパクト。

しかも、注目すべきは今回の“和風B.L.T”のために開発された「ゆずマヨソース」の“仕事っぷり”。ゆずの香りが全体に広がるうえ、さわやか な酸味があるため、山盛りの野菜もサラダ感覚で食べられ、ハンバーグ&ベーコンとボリュームはあるのに、最後までさっぱり感が持続する。かなりの量にもか かわらず、記者はあっという間に完食。肉・野菜・バンズと、それぞれのおいしさをお腹いっぱい堪能した。

「日本全国約3000件の協力農家で、農薬や化学肥料に極力頼らない方法で栽培された国産野菜を使っています。今回使用しているレタス、トマト、 オニオンに関しては政府の出荷制限もかかっておりませんし、当社独自に週1回、使用する野菜すべてに対し放射能をはじめとする検査を行っており、安全が確 認されたものだけを使用しています」(商品開発部部長・三原さん)とのコメント通り、震災後の懸念材料もクリアできているよう。

ちなみに、「とびきりハンバーグサンド『L.T.』」は、ベーコンを挟まない“野菜が主役”のバーガー。女性をはじめ、ちょっと小腹が空いたとき にはぴったりのサイズ感だ。“B.L.T”、“L.T.”ともに、4月26日(火)より、全国のモスバーガーで発売。それぞれプラス30円でスライスチー ズも付けられるので、チーズ派やガッツリいきたい人は試してみて! 【東京ウォーカー】






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