World Cup of bread was held up to 7 days from March 04, in Paris, France "2012 Coupe du Monde de la boo orchid Julie" (Coupe du Monde below), won the Japanese national team was. It won the national team since 2002 in Japan, This is my second time.
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Coupe du Monde and ▽ (Bakery World Cup) is | 2012 Coupe du Monde (Bakery World Cup)
World Cup "Coupe du Monde" of the bread is homemade bread of the French Society for the Promotion of tournament sponsors. The first tournament was held in 1992. Has been held once every three years. Participating countries in 2012 was 12 countries.
Participating countries will form a team that consists of three people each. From Japan (Ponpadouru) has participated as a representative of Mr. Takuya (Restaurant Kobeya), Sasaki (restaurant Kobeya), Mr. Hatanaka's captain husband Nagata organic cause. In the tournament, each team will produce a pan along the following four themes.
(Such as French bread or pain de campagne) 1 and a special bread. Baguette
(Croissants and Danish, brioche, etc.) 2. Vu~ienowazuri
Three. Pan-sale (or bread)
4 bread decoration.
Decoration in the bread department, you can create a bread that represents the identity of the country. It was created by the Japanese national team is the bread with the motif of the crane. Mr. Hatanaka was in charge of the decoration department bread is so commented as follows: the reasons for the motif of a crane.
I called crane, the birds have very strong ties, Japan last year, and have an earthquake, there was major damage, again, (I wanted to cherish) the bonds of Japan
The restaurant Kobeya two people who participated in this tournament has been held from March 1 until 31 the "big spring Thanksgiving." We sell bread and was developed by Mr. Nagata, respectively, Mr. Hatanaka who participated in the tournament, the three types of bread were actually exhibited in the tournament.
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フランスのパリで3月4日から7日まで開催されたパンのワールドカップ「2012 クープ・デュ・モンド・ド・ラ・ブーランジュリー」(以下クープ・デュ・モンド)で、日本代表チームが優勝しました。日本代表チームが優勝するのは2002年以来で、今回が2度目です。
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▽ クープ・デュ・モンド(ベーカリー・ワールドカップ)とは|2012 クープ・デュ・モンド(ベーカリー・ワールドカップ)
パンのワールドカップ「クープ・デュ・モンド」は、フランスの手作りパン振興会が主催する大会です。最初の大会は1992年に開かれました。3年に一度開催されています。2012年の参加国は12ヶ国でした。
参加国はそれぞれ3人で構成される選手団を結成します。日本からは長田有起さん(神戸屋レストラン)、畑仲尉夫さん(神戸屋レストラン)、佐々木卓也さん(ポンパドウル)が代表として参加しました。大会では、各チームは以下の4つのテーマに沿ってパンを製作します。
1. バゲットと特別なパン(パン・ド・カンパーニュやフランスパンなど)
2. ヴィエノワズリー(クロワッサンやデニッシュ、ブリオッシュなど)
3. パン・サレ(調理パン類)
4. 飾りパン
飾りパン部門では、自国のアイデンティティーを表現したパンを作成します。日本代表チームが作成したのは、鶴をモチーフにしたパンです。飾りパン部門を担当した畑仲さんは、鶴をモチーフにした理由について以下のようにコメントしたそうです。
ツルというのは、すごく絆が強い鳥でありまして、日本は去年、地震がありまして、大きな被害があって、やはり、日本の絆を(大切にしたかった)
今回の大会に2人が参加した神戸屋レストランでは、「春の大感謝祭」を3月1日から31日まで開催しています。大会に参加した長田さん、畑仲さんがそれぞれ開発したパンと、実際に大会に出品されたパンの3種類を販売しています。
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